Főoldal
Cégünkről
Hírek-Akciók 
Időjárás
Üdülés
Hajóbérlés
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
Hírlevél
Vendégkönyv
Forró drót
Kapcsolat
 

3 az 1-ben túra

Vitorlázás, bevetés a búvárkodásba és a tengeri horgászatba

Lehet, hogy nyaraltál már tengerparton, de ez garantáltan más lesz!

A világ egyik legszebb helyére, Horvátország szigetvilágába szervezünk vitorlástúrákat, miközben elsajátíthatod a szabadtüdős merülési ismereteket búvármesteri felügyelet mellet és kipróbálhatod a tengeri pecázást!

4-10 személyes, teljesen felszerelt yachtokon tölthetitek a nyaralásotokat, csodálatos eldugott öblökben, minden nap egy másik hangulatos dalmát városban vagy halászfaluban. A hajóval ugyanis oda mehetünk, ahová csak jól esik, az útitervet a csapat is összeállíthatja, vagy rábízhatjátok magatokat a kapitányra, aki a legszebb helyekre visz benneteket. Ha többre vágysz annál, hogy a szállásodról reggelente lesétálj a tengerpartig és ott elfeküdj a kavicson, akkor  remekül fogod érezni magad!

Információk

A hajókon 2 személyes hálókabinok, étkező-szalon, felszerelt konyha (gáztűzhellyel, hűtővel), WC, melegvizes zuhanyzó-mosdó van, a fedélzet alkalmas napozásra, a hajóról fürdőlépcső vezet a tengerbe. Berendezkedhettek önellátásra - mint egy apartmanban - , de  néhány este mindenképpen meg kell kóstolni a kikötői vendéglők helyi specialitásait is. Nap közben vitorlázunk, ha úgy tartja kedvünk, lehorgonyzunk egy öbölben, napozhattok, fürödhettek vagy akár uszonyt és maszkot húzva gyönyörködhettek a víz alatti világban. A yachtoknak természetesen van motorja is, ha netán elromlik az idő vagy szélcsend van, akkor sincs probléma. Az éjszakákat valamelyik kikötőben, vagy egy csendes öbölben horgonyozva töltjük. Ha kikötőben éjszakázunk, általába n már a délutáni órákban megérkezünk, így lehetőség nyílik a városok felfedezésére, egy kellemes sétára, vásárlásra, vacsorára. A mediterrán világban napnyugtakor kezdődik az élet, nem maradunk le semmiről. A vitorlásokat szombat délutántól a következő szombatig reggeléig lehet bérelni, akár két vagy három hétre is.

Útvonalak

Sokan előre szeretnék tudni hogy pontosan hova, merre fog vezetni egy túra útvonala. Azonban tudni kell, hogy több, rajtunk kívülálló tényező miatt is módosulhat egy előre eltervezett program. Ezek közül a legfontosabb talán az időjárás, hiszen a szél nem mindig onnan és olyan erősen fúj ahogy szeretnénk, nem mindig ideálisak az időjárási viszonyok a kellemes vitorlázáshoz. A másik tényező a zsúfoltság. Sajnos főszezonban a népszerűbb szigetek, városok környékén akár már kora délután megtelnek a kikötők, ilyenkor nincs mit tenni, másik éjszakai pihenőhelyet kell keresni.

A legtöbb esetben sikerül tartani az előre eltervezett útvonalat, amit még indulás előtt meg szoktunk tervezni elképzeléseitekhez igazítva.

Indulási kikötőink a Közép-Adria legnagyobb bázisai:  Primosten, Rogoznica, Trogir, Kastela, Split.

Túráinak költségei EUR/hét/hajó:*

Létszám

Május

Június

Július

Augusztus

Szeptember

2-4 fő

1.700

1.800

2.000

2.300

1.900

5-6 fő

2.100

2.400

2.500

2.700

2.300

7-8 fő

2.800

3.000

3.300

3.600

3.200

9-10 fő

3.700

4.000

4.300

4.800

4.500

Az ár tartalmazza: hajó bérleti díj 1 hétre, búvármester és oktatás, kapitány, tengeri peca felszerelés és csali, hajó takarításának díja, bocira külmotor, ágynemű

*a közölt árak az aktulis kedvezmények függvényében változhatnak, de ettől magasabbak nem lehetnek

További költségek: üdülőhelyi díj, oda-vissza utazás költsége, autóparkolás díja, kikötői díjak, ellátás, kapitány ellátása, hajó üzemanyag költsége

Kaució (a hajóra és tartozékaira vonatkozó letét, mely a bértel végén visszajár): 1000-2500 vagy kaucióbiztosítás kb. 100-250 (ez nem visszatérítendő összeg) - fizethető kp. vagy dombornyomott hitelkártya

Hajóátvétel : minden szombaton 17h-tól,  visszaérkezés a bázisra: péntek délután , hajóleadás: következo szombaton 9h-ig.

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS